Nu fortsätter vi vårens STARLIGHT-turné med två konserter i Göteborg. Välkommen!

10 april kl 19.00 på Landvetter kulturhus mer info

12 april kl 19.00 på Teater Jaguar, Storgatan 3. för info och bokning maila Louise

Vi tackar Göteborgsoperans Skövdescen och Musik på GAP i Skärhamn för härligt och varmt mottagande!

Efter att ha sett STARLIGHT som lunchkonsert vandrar jag tillbaka till jobbet, redo att möta resten av dagen sökande efter mitt inre stjärnljus som plötsligt kändes inom räckhåll… Tackar för en fin upplevelse med vacker och medryckande musik och sång!” Marika, Skövde

”Det är i första hand hennes röst, men också hennes sätt att spela fiol, gitarr och piano. Hur hon förmedlar sin musik.  Starlight handlar om konsten att omfamna ett stjärnljus. Och nog lyser det om Louise och hennes två medmusiker i The theatre bluesband, när de uppträder vid lunchkonserten på Göteborgsoperans Skövdescen.” / Skövde i mars 2019, Eric Hellgren, ordförande i Teatervännerna i Skaraborg.